Junior Assistant Audit & Assurance (VWO)

Bedrijf
Forvis Mazars
Type
Vacature
Locatie
Eindhoven,Breda
Branche / Vakgebied
Accountancy, Fiscaliteit
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Als Junior Assistent Audit & Assurance bij Mazars werk je naast je studie in een hecht team voor meerdere klanten aan verschillende posten, zodat je het vak écht leert kennen.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde vwo-opleiding met het vak M&O
 • Je bent net begonnen aan je bachelor Accountancy of Bedrijfseconomie, of hebt je propedeuse al op zak en hierna wil je de opleiding tot registeraccountant volgen
 • Je bent een echte teamspeler
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je werkt proactief en transparant

Wat bieden wij?

 • Goed salaris en premievrij pensioen
 • Een uitstekende studieregeling
 • Een goede werksfeer in een hecht team van leeftijdsgenoten die het Nyenrode traject volgen
 • Een goede werk-privébalans (flexibele werkuren)
 • Een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht in je carrière bij ons
 • Interne vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen 
 • De mogelijkheid om 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation
 • Een leaseauto of uitbetaling van het mobiliteitsbudget

Wat ga je doen?

Je begint je werkdag bij Mazars of op locatie bij de klant. Je verandert regelmatig van team en klant waardoor je het vak en je collega’s écht goed leert kennen. Van klanten in de non-profit sector tot beursgenoteerde bedrijven, alles komt voorbij. Naarmate je meer praktijkervaring opdoet, mag je steeds complexere taken uitvoeren. je bent druk bezig met het in kaart brengen van verschillende processen rondom de jaarrekening. Samen met de senior assistent voer je steekproeven uit, beschrijf je processen en check je met de klant of deze kloppen. Je maakt ondertussen aantekeningen die je mooi kunt bespreken in je volgende college.

Samen met je team overleg je wat er nog moet gebeuren. Je maakt samen met de senior assistent een planning. Na je werkdag ga je nog niet direct naar huis. De jaarlijkse teamborrel staat namelijk op de planning, een mooie gelegenheid om bij te kletsen met je collega’s. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel weer naar huis.

      

Waarin maken wij het verschil?

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht. Je krijgt een vaste mentor die jou je hele stageperiode begeleidt en coacht en je komt terecht in een betrokken en hecht team waar een goede werksfeer heerst. De lijnen naar collega’s en partners zijn kort. Daarnaast krijg je veel ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontwikkelen in de breedte, zowel in werkzaamheden als in klantenpakket. 

Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke rol samen met onze collega's serieus te nemen. Daarom krijgt iedere Mazariaan de mogelijkheid om jaarlijks 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation.

Sluiten