Studentstage Corporate / M&A

Bedrijf
Van den Herik & Verhulst advocaten
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur, Juridisch

Omschrijving

Altijd al aan de Zuidas willen werken? Cross that bridge!

 

HerikVerhulst Advocaten is Rotterdams kantoor gevestigd aan de voet van de Erasmusbrug op de Kop van Zuid. Het kantoor heeft een gespecialiseerde advies- en procespraktijk en bedient een landelijke en internationale cliëntenkring. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en bij onze advisering en procedures zitten wij dan ook ‘boven op de zaak’, al ruim 80 jaar lang.

Er zijn momenteel 18 advocaten werkzaam op ons kantoor. Onze speerpunten zijn ondernemingsrecht (corporate / M&A), arbeidsrecht, insolventierecht, haven/handel/logistiek en aansprakelijkheidsrecht.

De sectie corporate / M&A bestaat uit een enthousiast team van 5 gespecialiseerde advocaten. Naast de assistentie bij (internationale) overnames, MBO’s, MBI’s en joint ventures, houden wij ons bezig met overnamegeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, geschillen tussen aandeelhouders en algemene ondernemingsrechtelijke adviezen. Binnen de sectie is doorlopend behoefte aan een student-stagiair(e).

Tijdens je studentstage zorgen wij ervoor dat je midden in de praktijk en boven op de zaak zit. Je werkt mee aan het opstellen van adviezen, overeenkomsten en processtukken, woont waar mogelijk zittingen en besprekingen bij en uiteraard ben je van harte welkom op onze kantoorborrels en andere kantooractiviteiten.

Geïnteresseerd geraak? Stuur je sollicitatie, vergezeld van cv en cijferlijsten aan:

 

HerikVerhulst N.V.

t.a.v. Evert Leemreis

per e-mail: leemreis@herikverhulst.nl

 

HerikVerhulst N.V.

BOVEN OP DE ZAAK

 

Kijk voor meer informatie op
onze website: www.herikverhulst.nl

 

Sluiten