Advocaat-stagiair Ondernemingsrecht

Bedrijf
Windt Le Grand Leeuwenburgh
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur, Juridisch, Juridisch advies
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature advocaat-stagiair ondernemingsrecht

Rotterdam | 40 uur

Heb jij een passie voor het ondernemingsrecht en wil jij je carrière starten bij een kantoor waar je meteen zo dicht mogelijk op de zaken kunt zitten? Dan maakt ons team graag kennis met jou!  Wij zijn op zoek naar een gedreven advocaat-stagiair om de praktijk te versterken. Je draait vanaf het begin volwaardig mee in de praktijk met de mogelijkheid om snel eigen verantwoordelijkheid te nemen. 

Ons kantoor legt zich toe op de voor het bedrijfsleven belangrijkste rechtsgebieden. De praktijkgroep corporate adviseert over vennootschapsrechtelijke kwesties en het behandelen en oplossen van geschillen binnen en rondom een (internationale) onderneming. Onze praktijkgroep bestaat uit ervaren advocaten op het gebied van ondernemingsrecht die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan alleen het juridische en vooral het samenwerken aan een gemeenschappelijk doel belangrijk is. Ze adviseren onder meer over fusies en overnames, (vennootschappelijke) herstructureringen, financiering en zekerheden en ze procederen onder meer voor de Ondernemingskamer.

Je komt op de kamer bij een van onze senior-advocaten en werkt in kleinere teams aan proces- en adviesdossiers. Je onderhoudt contacten met cliënten en krijgt de mogelijkheid om snel eigen verantwoordelijkheid te nemen. Als onderdeel van je advocaat-stage volg je uiteraard de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en doe je mee aan de interne vakinhoudelijke cursussen en trainingen. Specifieke opleidingen of ontwikkeltrajecten zijn altijd bespreekbaar.

Wat bieden we jou? 

We bieden jou als advocaat-stagiair een zeer gunstig arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je naast professionele begeleiding door de besten op hun vakgebied ook nog eens onderdeel gaat uitmaken van een groep collega’s die naast samenwerken samen plezier maken ook hoog in het vaandel hebben staan.

Wat zoeken we?

  • Je hebt je WO-master Nederlands recht afgerond en bent klaar om aan de slag te gaan.
  • Kennis van het ondernemingsrecht is een pre.
  • Je werkt graag hard en dat in teamverband, hebt een eigen mening en durft kritisch te zijn.
  • Je kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden en bent analytisch sterk.
  • Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels uitstekend.
  • Je hebt bij voorkeur economische of financiële affiniteit.

Pas jij in het bovenstaande profiel? Dan maken wij graag kennis met jou. Solliciteer direct via de website! 

Sluiten