Student-Stagiair(e) M&A Advocatuur

Bedrijf
Windt Le Grand Leeuwenburgh
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur

Omschrijving

Voor onze jonge, groeiende M&A-praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste student-stagiair!

Ons M&A-team adviseert nationale en internationale cliënten bij fusies en overnames, het opzetten van samenwerkingsverbanden en ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Het team bestaat uit ervaren advocaten die zich onderscheiden door hun nuchtere en efficiënte aanpak, waarbij zij verder kijken dan alleen het juridische. Het team treedt op voor private equity, strategische partijen en management met een focus op het mid-market segment.

Als student-stagiair bij Windt Le Grand Leeuwenburgh draai je direct mee in de praktijk. Je bent onderdeel van het team en voert diverse werkzaamheden uit, zoals het opstellen van concept (transactie-)documentatie, het uitzoeken van vraagstukken en het bijwonen van (digitale) besprekingen. Daarnaast neem je deel aan jurisprudentiebesprekingen, kennissessies en is er, uiteraard met inachtneming van de dan geldende Covid-19 richtlijnen, ook de nodige ruimte voor sociale activiteiten en evenementen.  Ons streven is om je gedurende de stage kennis te laten maken met alle facetten van ons dynamische vak, ons team en de andere praktijkgroepen van ons kantoor.

Een studentstage duurt bij ons in de regel twee maanden, maar we zijn graag bereid om de precieze periode en de duur van de stage in overleg vorm te geven.

Wie zoeken we?

Je hebt net je WO-master Nederlands recht afgerond of bent in de afrondende fase van je opleiding. Kennis van het ondernemingsrecht is een pre. Je werkt graag in teamverband, hebt een eigen mening en durft kritisch te zijn. Je beheerst zowel het Nederlands als Engels goed en hebt bij voorkeur ook economische of financiële affiniteit. Onze voorkeur gaat uit naar een rechtenstudent(e) in de afrondende fase zodat we bij een succesvolle stage in overleg naar verdere mogelijkheden kunnen kijken.

Contact en procedure

Pas jij in het bovenstaande profiel? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur jouw sollicitatie (motivatie, cv, bachelor- en mastercijferlijst(en) en stagebeoordeling(en)) naar werken@windtlegal.com.

De sollicitatieprocedure voor de studentstage bestaat uit een voorselectie op basis van voornoemde stukken en één gespreksronde.

In het kort:

  • Functie: student-stagiair
  • Duur: ca. twee maanden, in overleg vorm te geven
  • Vergoeding: € 825,- bruto per maand (op basis van fulltime)

Klik hier voor meer informatie!

Sluiten