Advocaat-stagiair(e) M&A Asia Desk

Bedrijf
AKD
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur

Omschrijving

Advocaat-stagiaire Corporate/M&A met een focus op de Aziatische markt (Asia Desk)

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze advocaat-stagiaire:

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 490 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in Nederland, België en Luxemburg. Je wordt onderdeel van het Asia Desk team in Amsterdam. 

Wat ga jij doen?
Binnen deze functie werk je in een sterk internationale ondernemingsrechtpraktijk: je houdt je bezig met (inter)nationale transacties, (her-)structureringen, corporate advisering en advisering ten aanzien van internationale joint ventures. Het team richt zich met name op de Aziatische markt en in het bijzonder op Japanse, Koreaanse en Chinese cliënten. Je krijgt te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen onze sectie. Ons team onderscheidt zich door onze nauwe samenwerking met de Asia Desk account directors: Japanse, Koreaanse en Chinese collega’s die de relatie met onze cliënten in de moedertaal onderhouden.  Je zult meedoen aan conference calls en besprekingen die deels in het Japans, Chinees en Koreaans worden gehouden. Ons kantoor onderscheidt zich door veel partneraandacht; in zaken werk je direct samen met partners waardoor de begeleiding uitstekend is. De combinatie van uiteenlopende zaken en een dynamische internationale werkomgeving bieden jou een steile leercurve binnen een hecht team. 

Wie ben jij?
Je hebt recent een WO-studie Nederlands recht afgerond met uitstekende resultaten en je hebt affiniteit met het ondernemingsrecht en in het bijzonder de internationale M&A-praktijk. Je bent ambitieus, commercieel ingesteld en je staat stevig in je schoenen. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal, goed kunnen functioneren in een team en je kunnen verplaatsen in cliënten met verschillende culturele achtergronden is een pré. Je bent proactief, stressbestendig en ambitieus.

Wat krijg jij?
AKD biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. Wij bieden je hoogwaardige opleidingen, o.a. via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. De advocaten, fiscalisten, notarissen en support van tegenwoordig zijn diverser dan ooit. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Interesse?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maud Creemers (Recruiter) via telefoonnummer +31 88 253 5549 of per mail recruitment@akd.nl 

Sluiten