Student Assistent Alumni Affairs

Bedrijf
Erasmus School of Economics
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam

Omschrijving

Student-assistent gezocht voor Alumni Office Erasmus School of Economics!
(12 uur per week)

Het Alumni Office van Erasmus School of Economics is op zoek naar een student-assistent vanaf 1 april 2021.  Het gaat om een aanstelling van 12 uur per week.

Wat je gaat doen
Als student-assistent help je het Alumni Office van Erasmus School of Economics het alumninetwerk van de faculteit zo goed mogelijk te benutten. Je beheert hiervoor de verschillende media van het Alumni Office zoals de alumni webpagina’s en de LinkedIn-groep.  Daarnaast houd je de relatiedatabase up-to-date binnen Microsoft Dynamics (Customer Relationship Management-systeem), verzorg je de alumni nieuwsbrief en organiseer je verschillende evenementen zoals de jaarlijkse alumnidag in april en de Young Alumni-borrels. Ook volg je de universiteitsbrede ontwikkelingen op het gebied van alumnizaken.

Wat het je oplevert
Een mooie kans om naast je studie ervaring op te doen met relatiemanagement, eventorganisatie- en promotie. Dit doe je binnen een enthousiast team, waar je je eigen ideeën en verbetervoorstellen naar voren kunt brengen.

Wat we van je vragen
Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je werkt zelfstandig en accuraat, bent flexibel inzetbaar en hebt kennis van Microsoft Excel. Daarnaast ga je veel werken met programma’s als Microsoft Dynamics en Drupal (Web content management systeem), ervaring met deze programma’s is niet vereist. Het is voor deze functie een pré als je commissie- of bestuurservaring hebt en woonachtig bent in Rotterdam.

Je hebt het eerste bachelorjaar afgerond (minimaal 60 credits behaald) en bent bij voorkeur minimaal na een inwerkperiode van een maand een jaar beschikbaar (in ieder geval tot 1 mei 2022).
 

Met wie ga je werken?
Als student-assistent bij het Alumni Office maak je deel uit van het team Communicatie, Internationalisering, Marketing en Alumni. Dit team verzorgt marketing, voorlichting en informatievoorziening richting studiekiezers, communicatie met wetenschappers, media en andere stakeholders en onderhoudt relaties met alumni. Je overlegt ook met het alumniteam van de Eur. In deze rol ga je direct samenwerken met Charles Hermans, Director Alumni Affairs & Development.

Wat we je bieden:

  • Een uitdagende bijbaan met leuke collega’s
  • Een goed salaris, conform de CAO-NU voor student-assistenten
  • Training en begeleiding in relatiemanagement

Interesse?
Is deze functie iets voor jou en wil je meer weten? Stuur dan een mail met jouw CV en motivatie naar Christiane Hofman met adres c.r.hofman@ese.eur.nl; om af te spreken voor een kop koffie wanneer dat kan. Je kunt ook een belafspraak maken met Christiane.   

Sluiten