Werkstudent Corporate Finance

Bedrijf
Nederhof & Partners
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Corporate finance, Economisch
Vereiste taal
Nederlands
Start op
01 maart 2021

Omschrijving

Het Kantoor

Nederhof is een klein advieskantoor met verrassend interessante klanten. De klanten van Nederhof zijn actief in diverse branches en zijn veelal te typeren als niet-beursgenoteerde familiebedrijven; een klantenportefeuille met een geheel eigen dynamiek.

De dienstverlening van Nederhof & Partners spitst zich toe op onafhankelijke waardeanalyse van bedrijven en aandelenpakketten. Als uitvloeisel hiervan begeleidt Nederhof  – en fungeert Nederhof als spin in het web bij - fusies, acquisities en verkooptrajecten. De adviseurs van Nederhof zijn te typeren als ‘trusted advisor’ voor ondernemers en ondernemingen in de volle breedte van advisering op het snijvlak van bedrijfseconomie, fiscaliteit en ondernemingsrecht.

De Functie

We zetten je in als volwaardig medewerker bij diverse opdrachten en bieden je een unieke mogelijkheid praktijkervaring op te doen in de hectische praktijk van het familiebedrijf.

Je wordt betrokken bij de samenstelling van vendor assistance reports, inrichten van datarooms, verzorgt brancheanalyses en analyseert verdienmodellen door jaarrekeningen en interne cijfers op de juiste manier te interpreteren. En dat altijd samen en onder de supervisie van Mark Rog en Ruben Reimering, de beide partners en adviseurs van Nederhof.  

Het Profiel

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde universitaire werkstudenten met een goed cijfermatig inzicht en gevoel voor ondernemerschap. De functie is bedoeld voor studenten aan het einde van de bachelor of in het masterjaar en vanaf 1 maart 2021, voor tenminste 6 dagdelen per week (bij voorkeur in ieder geval tenminste 2 volle dagen) beschikbaar zijn.

Ons aanbod

Nederhof biedt een professionele werkomgeving en een unieke kans om ervaring op te doen in de praktijk van business valuation en aan- en verkoop van ondernemingen. Salaris afhankelijk van geschiktheid en beschikbaarheid op basis van een oproepovereenkomst.

Meer informatie

Mail je motivatiebrief, compleet CV en beschikbaarheid naar info@nederhofenpartners.nl. Kantooradres: Johan de Wittlaan 15, 2517 JR Den Haag. Nederhof houdt kantoor ‘in huis’ bij BUREN advocaten, notarissen en fiscalisten.

Sluiten