NautaDutilh: eMeet&Greet Capital Markets – 22 september

Bedrijf
NautaDutilh
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Schrijf je nu in voor onze eMeet&Greet met onze praktijkgroep Capital Markets!

Op dinsdag 22 september a.s. organiseren wij van 11:00 - 12:00 uur voor 15 studenten een eMeet & Greet in samenwerking met onze praktijkgroep Capital Markets! De virtuele kennismaking zal worden afgesloten met een Q&A waarbij ook Recruitment zal klaarstaan om al je vragen te beantwoorden.

Heb jij interesse en ben jij benieuwd naar de dagelijkse werkzaamheden van deze praktijkgroep? Ga dan nu naar www.werkenbijnautadutilh.nl en meld je aan voor maandag 21 september aanstaande!

Heb je vragen over (deelname aan) onze eMeet&Greet? Neem dan contact op met Vera te Lintel Hekkert (020 7171 512 / Vera.teLintelHekkert@nautadutilh.com) of met Floortje Kieft (020 7171 521 / Floortje.Kieft@nautadutilh.com).

Sluiten