Student Stagair

Bedrijf
DLA Piper
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Student Stagiair 

Tijdens een stage van 2 maanden op 1 praktijkgroep maak je volwaardig deel uit van een team van advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs. Je deelt je kamer met een (senior) advocaat die je persoonlijk begeleidt en krijgt ook een stagebegeleider toegewezen. Je woont zittingen en besprekingen met cliënten bij en krijgt eigen verantwoordelijkheden. Je verricht onderzoek, bereidt notities voor en stelt concepten, contracten en processtukken op en houdt (eventueel) een referaat. Ook kan het zijn dat we je betrekken bij pro bono projecten of activiteiten die met ons maatschappelijk verantwoord ondernemen-beleid te maken hebben. Uiteraard ben je ook welkom bij alle sociale evenementen.

Een gerenommeerd extern trainingsbureau helpt je om inzichten te krijgen in je eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten waardoor je nog meer uit jezelf kunt halen. En dan kan het zomaar gebeuren dat jouw stageperiode overgaat in een vaste aanstelling.

Wil je het werken als student stagiair ervaren?  Reageer dan snel via onze website www.bigopportunities.nl . Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken.  

Sluiten