Campus Recruiter

Bedrijf
Houthoff
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam,Amsterdam
Branche / Vakgebied
Management
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Houthoff zoekt per direct een fulltime Campus Recruiter (startfunctie)

De organisatie

Houthoff is met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste juridische spelers in Nederland. Het aantrekken van getalenteerde (aankomende) advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en het neerzetten van een sterk werkgeversmerk staat als strategisch speerpunt binnen de organisatie hoog op de agenda. De activiteiten van Houthoff op het gebied van werving en selectie kenmerken zich als vernieuwend en vooruitstrevend, waarbij een zeer hoge kwaliteitsstandaard de norm is.

De functie

Om het recruitmentteam te versterken zijn wij op korte termijn op zoek naar een Campus Recruiter. Als Campus Recruiter vervul je een belangrijke rol in het positioneren van Houthoff op de markt van startende juristen. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren van aankomend juridisch talent, het organiseren en uitvoeren van recruitmentactiviteiten en het onderhouden van contacten met studie- en studentenverenigingen, universiteiten en high potentials.

Zo presenteer jij als Campus Recruiter Houthoff als werkgever tijdens kantoorbezoeken, bedrijvendagen en andere recruitmentactiviteiten. Het gaat je van nature goed af om te presenteren en contact te onderhouden met verschillende partijen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opzet, organisatie en begeleiding van onze jaarlijkse meerdaagse masterclasses, inhousedagen en het maandelijkse Houthoff Café. Je onderhoudt nauw contact met juridische faculteiten, besturen van studie- en studentenverenigingen en werving- en selectiebureaus. In de zoektocht naar talent maken we actief, maar vooral ook creatief, gebruik van online social mediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Het profiel

Gedrevenheid, organisatietalent, innovativiteit, communicatief sterk, een stevige persoonlijkheid en teamgeest zijn een must om succesvol te zijn in ons jonge recruitmentteam. Je hebt een academische achtergrond en affiniteit met de (juridische) doelgroep, een afgeronde rechtenstudie is daarbij een pré. Als Campus Recruiter ben je hands-on ingesteld en beweeg je gemakkelijk door alle lagen van de organisatie. Je weet social media effectief in te zetten om juridisch talent te benaderen. Je zult werkzaam zijn voor alle Nederlandse vestigingen van Houthoff, te weten Amsterdam en Rotterdam, en bent hiervoor bereid te reizen.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke kantoorevenementen (van borrels en sportevenementen tot het jaarlijkse skiweekend).
  • Werken binnen een energiek team van HR-professionals dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.   

Reageren?

Stuur je sollicitatie bestaande uit motivatiebrief, cv en (pas)foto t.a.v. Esmee Luesink naar wervingenselectie@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Josephine van Meer via telefoonnummer 020 – 605 64 17.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Sluiten