Studerend medewerker De Brauw Blackstone Westbroek

Bedrijf
De Brauw Blackstone Westbroek
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Studerend medewerker De Brauw Blackstone Westbroek

Over De Brauw

De Brauw is een internationaal advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, London, Shanghai en Singapore. Samen werken we voor de top van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven.  

Oriënteren

Wil jij naast je studie geld verdienen met een inhoudelijke bijbaan? Kom dan werken bij de Brauw! Een studerend medewerkerschap is een goede manier om kennis te maken met De kantoor. Wij hebben op iedere sectie plaats voor studenten (advocatuur, notarieel en fiscaal). Gedurende een periode van acht maanden werk je twee dagen per week mee aan zaken en 'know how' projecten op de Corporate praktijkgroep of Litigation praktijkgroep. Ook ben je van harte welkom bij sociale kantoor gerelateerde evenementen. Uiteraard zorgen wij gedurende je studerend medewerkerschap voor een goede begeleiding. 

Interesse

Ben jij een ambitieuze rechtenstudent in de afrondende fase van je bachelor of master en beschik je over een goed cv evenals goede studieresultaten? Upload dan nu je stukken (cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stage-beoordelingen) via https://www.careersatdebrauw.com/apply/#law-assistant-positions. Na de briefselectie worden sollicitanten uitgenodigd om een online assessment te maken en volgt een interview op kantoor met één van de recruiters en een Senior Associate. Klaar voor de uitdaging? Apply now!

Sluiten