Student-stage De Brauw Blackstone Westbroek

Bedrijf
De Brauw Blackstone Westbroek
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Student-stage De Brauw Blackstone Westbroek 

Over De Brauw

De Brauw is een internationaal advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, London, Shanghai en Singapore. Samen werken we voor de top van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven.  

Oriënteren

Een student-stage is een goede manier om kennis te maken met De Brauw. Wij hebben op iedere sectie plaats voor studenten (advocatuur, notarieel en fiscaal) waarbij je acht weken volledig meedraait mee in onze praktijkgroepen Corporate of Litigation. Op ons kantoor in Amsterdam zal je tijdens de stage betrokken worden bij zaken en ga je mee naar jurisprudentie-lunches en zittingen. Ook ben je van harte welkom bij sociale kantoor gerelateerde evenementen. Uiteraard zorgen wij gedurende je student-stage voor een goede begeleiding. Student-stagiaires krijgen een vergoeding van €750 euro per maand en een reisvergoeding. 

Interesse
Ben jij een ambitieuze rechtenstudent in de afrondende fase van je bachelor of master en beschik je over een goed cv evenals goede studieresultaten? Upload dan nu je stukken (cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stage-beoordelingen) via https://www.careersatdebrauw.com/apply/#student-traineeships. Na de briefselectie worden sollicitanten uitgenodigd om een online assessment te maken en volgt een interview op kantoor met één van de recruiters en een Senior Associate. Klaar voor de uitdaging? Apply now!

Sluiten