Management Trainee

Bedrijf
Achmea
Type
Vacature
Locatie
Zeist
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil je jouw talent benutten en laten zien wat je in huis hebt? In het Management Traineeship van Achmea geef je richting aan je carrière en ontwikkel jij jezelf tot professional binnen Achmea. Dit is het moment om te werken aan jouw vakmanschap en uit te groeien tot leider van de toekomst. Pak die verantwoordelijkheid. Wees bepalend bij innovaties, die mensenlevens veranderen en die impact hebben op thema’s als veiligheid, gezondheid en toekomstbestendigheid. In het traineeship maak je flinke stappen in je persoonlijke groei en word je klaargestoomd voor een sleutelpositie binnen Achmea. Hoe dat eruitziet?   

     - Je werkt aan 4 verschillende opdrachten binnen verschillende onderdelen van Achmea. Je gaat voor 1 opdracht een half jaar aan de slag bij één van onze merken in het buitenland (Zürich, Bratislava, Athene of Istanbul) en bij 1 opdracht geef je leiding aan een team;

     - Je ontwikkelt je competenties via een intensief en hooggewaardeerd persoonlijk leiderschapsprogramma dat je samen met andere trainees volgt;

     - Je wordt gedurende je hele traineeship begeleid door een mentor (senior collega of directeur), coördinator, opdrachtbegeleider en een (oud)-trainee, zodat er altijd iemand is bij wie jij terecht kan.

Solliciteren doe je via de Achmea TalentPitch. Deze bestaat uit een persoonlijkheids- en intelligentietest en een aantal verdiepende vragen. Je hebt tot en met 25 november de tijd om de Talentpitch af te ronden. De persoonlijke gesprekken vinden plaats eind november en begin december. Als we beiden een match ervaren, nodigen we je graag uit voor onze Selectiedag op 19 december. De volgende dag hoor je of je kan starten als trainee. Jouw traineeship begint dan op 1 maart 2020. Wil je starten per 1 september 2020? Neem dan contact op met Noor Kok.

Meer weten over Achmea?

Bekijk de video!

Sluiten