Financieel Management Trainee

Bedrijf
Achmea
Type
Vacature
Locatie
Zeist
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Innoveren met maatschappelijke impact bij de grootste financiële dienstverlener van Nederland. Achmea barst van de financiële data waar jij mee mag werken. Achmea werkt met miljarden. Zelfs de kleinste veranderingen, in bijvoorbeeld premiestellingen of kostenallocatiemodellen, hebben een zeer grote impact.

Met het Financieel Management Traineeship leer je in korte tijd het hele financiële proces van Achmea kennen.  Jij richt je pijlen op de rolling forecast, begrotingen en jaarafsluitingen.  Je helpt bij het bepalen van onze premies, het opstellen van een allocatiemodel en het bouwen van een financieel performance dashboard. Als financial van de toekomst ben jij een belangrijke gesprekspartner van de business: je ben in staat om financiële data te analyseren en hebt de kwaliteiten om, op basis van jouw inzichten, advies te geven en de business uit te dagen. Kortom; jij wilt veranderen. De combinatie van kwantitatieve financiële analyses én een consultancy mindset maken jou als financial uniek! In 2 jaar tijd ontwikkel jij jezelf om dé financiële leider van de toekomst te worden. Het traineeship ziet er als volgt uit:

     - Je werkt aan 4 verschillende opdrachten binnen verschillende onderdelen van Achmea. Het eerste half jaar word je in snelreinvaart langs alle financiële processen meegenomen. Na een half jaar heb je meteen een goed overzicht van de hele Financiële kolom;

     - Je ontwikkelt je competenties via een intensief en hooggewaardeerd persoonlijk leiderschapsprogramma dat je samen met andere trainees volgt;

     - Je wordt gedurende je hele traineeship begeleid door een mentor (senior collega of directeur), coördinator, opdrachtbegeleider, (oud-)trainee zodat eer altijd iemand is bij wie je terecht kan.

Solliciteren doe je online via de Achmea TalentPitch. Deze bestaat uit een persoonlijkheids- en intelligentietest en een aantal verdiepende vragen. Je hebt tot en met 25 november de tijd om de Talentpitch af te ronden. De persoonlijke gesprekken vinden plaats eind november en begin december. Als we beiden een match ervaren, nodigen we je graag uit voor onze Selectiedag op 17 december. De volgende dag hoor je of je kan starten als trainee. Jouw traineeship begint dan op 1 maart 2020. Wil je starten per 1 september 2020? Neem dan contact op met Noor Kok via 06 10882913 of stuur een mail naar noor.kok@achmea.nl!

Meer weten over Achmea?

Bekijk de video!

Sluiten