Werkstudent Tax

Bedrijf
Hogan Lovells
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature werkstudent Tax

Voor onze Tax unit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde werkstudent. De ideale kandidaat is een intelligente en gemotiveerde student fiscaal recht of fiscale economie, bij voorkeur in de laatste fase van zijn/haar studie, die gedurende drie maanden circa twee aaneengesloten dagen in de week beschikbaar is.

De Tax unit houdt zich bezig met zowel de advisering en begeleiding van transacties als algemene fiscale advisering van vaste relaties, waarbij zowel zelfstandig gewerkt wordt als in multidisciplinair verband, samen met andere businessunits. Het team begeleidt het nationale en internationale bedrijfsleven en heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van o.a. internationale fiscale planning, M&A, herstructurering, securitisatie, financieringen en derivaten, het opzetten van beleggingsfondsen en werknemersparticipatievormen.

De dagelijkse werkzaamheden zullen normaal gesproken bestaan uit het analyseren van fiscale vraagstukken, het opstellen van memo's en concept adviezen, het assisteren bij fiscale compliance werkzaamheden, het voorbereiden van presentaties en aanverwante zaken.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze medewerkers van Human Resources 020-5533600 of mail je CV met motivatie, dit ingevulde sollicitatieformulier, cijferlijst en eventuele referenties naar amsterdam.recruitment@hoganlovells.com om direct te solliciteren.

Sluiten