Vacature werkstudent Knowhow

Bedrijf
Hogan Lovells
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature werkstudent knowhow project Corporate

Voor een knowhow project van de corporate unit zijn wij op zoek naar gemotiveerde rechtenstudenten in de laatste fase van hun studie die gedurende aan aantal maanden circa twee dagen in de week beschikbaar zijn als werkstudent.

Het project ziet op nieuwe en recente ontwikkelingen op het gebied van het ondernemingsrecht, zowel om de knowhow binnen de unit bij te houden als om cliënten te informeren.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitzoeken van relevante kamerstukken en literatuur, het schrijven van memo's, het circuleren van updates binnen kantoor en het opstellen van nieuwsbrieven voor cliënten.

Geïnteresseerd? (plek vanaf mei 2019)

Neem contact op met onze medewerkers van Human Resources 020-5533600 of mail je CV met motivatie, dit ingevulde sollicitatieformulier, cijferlijst en eventuele referenties naar amsterdam.recruitment@hoganlovells.com om direct te solliciteren.

Sluiten