Advocaat-medewerkers voor de corporate- en transactiepraktijk

Bedrijf
Windt Le Grand Leeuwenburgh
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Sector
Advocatuur, Juridisch
Start op
12 juni 2018

Omschrijving

Windt Le Grand Leeuwenburgh is een onafhankelijk advocatenkantoor met een onderne­mingsrechtelijke praktijk, gevestigd aan de Coolsingel in Rotterdam. Met een internationalemindset zijn wij gericht op het bijstaan van het grootzakelijk bedrijfsleven met advisering, bij transacties en in het oplossen van fundamentele conflicten, voornamelijk in mid-market situaties. Onze advocaten behoren tot de beste professionals van hun vakgebied. Vanwege de komst van Peter Goes en de groei van de praktijk zijn wij op zoek naar:

Twee advocaat-medewerkers voor de corporate- en transactiepraktijk

Je wordt onderdeel van een team van vijfentwintig eersteklas professionals (inclusief de ondersteuners), dat de belangen behartigt van onze relaties bij juridische en strategische vraagstukken van expansie, desinvestering, conflictsituaties of portfoliomanagement. De cultuur van kantoor is hands-on, gedreven, samenwerkend en ‘no-nonsense’.

Heb jij:

• vijf tot negen jaar ervaring als advocaat;

• geheel of gedeeltelijk in de M&A-praktijk;

• bovengemiddelde gedrevenheid en analytische vaardigheden;

• een grondige kennis van het ondernemingsrecht en/of de financieringspraktijk;

• uitstekende beheersing van het Engels in woord en geschrift;

• empathisch vermogen en een prettige assertiviteit.

Dan bieden wij jou een kleinschalige, hoogwaardige werkomgeving die matcht met je inslag en talenten, met mooi transactie-, contracten- en (ondernemingsrechtelijk) proceswerk tegen een aantrekkelijke beloning. Je geeft mede vorm aan een jong kantoor, kan samen ambitieuze én haalbare doelen stellen en zal gestimuleerd worden in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Voor hen die zelfstandig en op onderscheidende wijze transacties tot een goed einde kunnen brengen en in teamverband praktijk kunnen opbouwen is er partnerperspectief.

Leg bij interesse contact met onze compagnon Marcel Windt via m.windt@windtlegal.com of 06 5365 4222. Desgewenst kun je ook informatie inwinnen via onze adviseur Tim Zumpolle van ZumpolleVanderStoel via tim@zumpollevanderstoel.nl of 06 2222 5153

Sluiten

Inloggen