DNB Masterclass 2018

Bedrijf
De Nederlandsche Bank
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Sector
Economisch
Start op
01 april 2018
Website
https://www.dnb.nl/werken-bij/

Omschrijving

Een unieke kans om te ervaren hoe het is om te werken in het zenuwcentrum van de economie. Voor één dag kruip je in de huid van een toezichthouder en centraal bankier op een van de grootste financiële conglomeraten van Nederland!

De case

De laatste jaren is de druk op de verzekeringssector toegenomen. Momenteel kampt een middelgrote verzekeraar met kleine bankentak met solvabiliteitsproblemen. Samen met je team breng je advies uit aan de directie van DNB over deze lastige zaak. Is de verzekeraar nog te redden door het treffen van de nodige herstelmaatregelen? Of is er weinig hoop voor deze instelling? Durf jij als toezichthouder de juiste keuze te maken?

Programma

  • Ontvangst en opening
  • Introductie game
  • Lunch met DNB medewerkers
  • Inhoudelijke game
  • Live game (rollenspelen, pitches)
  • Borrel met DNB medewerkers

Waar & wanneer

Donderdag 12 april van 08:30 tot 18:00 uur bij De Nederlandsche Bank in Amsterdam.

Voor wie

Je bent een academische student in de masterfase van je studie, bijvoorbeeld rechten, economie, econometrie, wiskunde, technische natuurkunde, politicologie, internationale betrekkingen of psychologie. Of je bent net afgestudeerd in een van deze richtingen. Uiteraard heb je affiniteit met de financiële sector. Daarnaast ben je scherp, weet je snel tot de kern te komen en ben je een echte teamspeler.

Na de masterclass...

  • Weet je wat voor jou de verschillende werkmogelijkheden binnen DNB zijn, zoals stages, startersmogelijkheden en ons traineeship.
  • Heb je ervaren hoe dynamisch, uitdagend en actueel het werk is.
  • Heb je een beeld van hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet.
  • En heb je al jouw vragen kunnen stellen aan medewerkers uit verschillende hoeken van DNB.

Meer informatie

Birgit van Winden, +31652829108 & Adriëtte Hummel, +31631028763, campus recruiters, campusrecruitment@dnb.nl

Aanmelden

Schrijf je uiterlijk zondag 1 april 2018 in met je cv en een korte motivatie (max. 150 woorden) via onze website. Er is plaats voor maximaal 25 studenten. Uiterlijk donderdag 5 april ontvang je bericht of je bent geselecteerd.

Sluiten

Inloggen