Recruiter (bijbaan)

Bedrijf
PKF Wallast
Type
Vacature
Locatie
Delft
Sector
Management
Start op
27 februari 2018

Omschrijving

Wat ga je doen?

In een notendop: je zorgt voor de coördinatie en uitvoering van onze campus recruitment en de search en coördinatie van contacten met ervaren professionals. Het gaat in deze rol niet om de daadwerkelijke selectie van kandidaten.

Onze campus recruitment richt zich op de contacten met universiteiten, hogescholen en studentenverenigingen. Doel is het in contact brengen van studenten met collega’s van PKF Wallast en het onderhouden van het contact met studenten tijdens studie en na hun studie.

Het coördineren van de contacten met ervaren professionals houdt in dat wij talenten in de markt (willen) volgen en contact met ze onderhouden. Dit kunnen contacten zijn (vanuit het netwerk) van collega’s die mede ook door collega’s worden onderhouden. Daarnaast vind je zelf ook nieuwe kandidaten door deze te zoeken via verschillende kanalen en onderhoud je deze contacten actief.

Wat vragen wij?
Wij zoeken specifiek een (bij voorkeur) eerste- of tweedejaars student(e) die bezig is met een financiële, fiscale of juridische opleiding. Daardoor kan je je gemakkelijk bewegen binnen onze organisatie en ons netwerk. We zijn op zoek naar iemand die minimaal 12 uur per week beschikbaar is. Je hebt een open en aansprekende persoonlijkheid, legt gemakkelijk contacten, bent sociaal en communicatief vaardig. Ook ben je een echte organisator: je neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Wanneer je al enige ervaring hebt met het coördineren of organiseren van zaken door een eerdere bijbaan, vrijwilligerswerk of stage is dit een pré.

Wat bieden wij jou?
Je komt bij ons werken door middel van een oproepcontract. Het werk is dynamisch, hands-on en met veel (interne) contacten. Er zijn voldoende faciliteiten ter ondersteuning van het werk. Er is veel mogelijk en je kan meedenken en richting geven aan je ideeën. Je werkt binnen een enthousiast en collegiaal team. Ons idee is dat je voor langere tijd bij ons komt werken. De meeste werkzaamheden vinden tijdens kantooruren plaats, maar incidenteel ben je ‘s avonds of tijdens het weekend beschikbaar voor wervingsactiviteiten. Daarbij zijn je werkuren flexibel af te stemmen op jouw studie.

Ons kantoor bevindt zich op het Delftechpark in Delft. Geregeld organiseren we activiteiten waarbij collega’s de kans krijgen om elkaar ook buiten de werksfeer beter te leren kennen.

Wie zijn wij?
PKF Wallast is dé partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken. In Nederland zijn er ongeveer 200 medewerkers, verdeeld over vier vestigingen: Rotterdam, Delft, Woerden en Amsterdam (Schiphol). Accountants, fiscalisten, juristen en andere adviseurs werken nauwgezet samen om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te creëren voor onze cliënten. Kwaliteit van ons advies is de sleutel tot ons succes. Diverse medewerkers hebben dubbele titels of zijn verbonden als hoogleraar aan universiteiten. Onze dienstverlening is vooral gericht op middelgrote ondernemingen en hun aandeelhouders. Cliënten zijn zowel nationaal als internationaal actief.

Interesse of vragen?
Is deze bijbaan op je lijf geschreven? Mail jouw CV met korte motivatie naar recruitment@pkfwallast.nl of solliciteer via onze website. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons. Vermeld in je motivatie dat je op de vacature van recruiter solliciteert. Voor meer informatie of vragen kan je bellen met Batja Fieret (HR Officer) of Merel van Hoogstraten (Marketing en communicatieadviseur) via 015-2613121

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluiten

Inloggen