Studentstage Fiscaal

Bedrijf
Van Doorne
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Sector
Juridisch
Start op
03 januari 2018

Omschrijving

STUDENTSTAGE

Voor onze sectie Fiscaal Recht zijn wij op zoek naar een enthousiaste student stagiaire! Kijk voor meer informatie op https://www.vandoorne.com/werken-bij/studenten/studentstage/ of neem contact op met onze recruiter!

Van Doorne biedt je als WO student de gelegenheid om een stage van twee maanden te lopen in Amsterdam. Ons streven daarbij is om je kennis te laten maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor. Ongeacht of je nu kiest voor de advocatuur (advies- en procespraktijk), de fiscaliteit of het notariaat.

Werkzaamheden

Om een optimaal beeld te geven van onze werkwijze, word je bij een medewerker op de kamer geplaatst. Je houdt je bezig met het voorbereiden van onder meer rechtszittingen en processtukken. Je woont besprekingen en zittingen zoveel mogelijk bij en je 'loopt mee' in kort gedingen. Voor het notariaat word je ingezet bij de voorbereiding van akten en andere notariële stukken. Daarnaast neem je deel aan teambesprekingen, werkoverleg, jurisprudentielunches en opleidingsactiviteiten. Je bereidt een korte presentatie voor, die je aan het einde van je stageperiode presenteert. Na afloop van deze presentatie wisselen onze advocaten, notarissen en/of fiscalisten met je van gedachten over de inhoud.

Arbeidsvoorwaarden

De vergoeding voor de studentstage bedraagt €700,- bruto per maand. Je reiskosten worden vergoed op basis van gemaakte kosten OV 2de klas. Je bent natuurlijk ook welkom op de vrijdagmiddagborrels, onze (sport)evenementen, het kerst- en zomerfeest, het stagiair- en medewerkersweekend en de skivakantie.

Solliciteren

Als je wilt solliciteren naar een studentstage, mail dan naar humanresources@vandoorne.com. We ontvangen graag een motivatiebrief, CV en een kopie van je originele cijferlijst. Motiveer waarom je kiest voor Van Doorne, en geef aan naar welk rechtsgebied je voorkeur uitgaat. Na de schriftelijke selectie wordt besloten ,of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het gesprek vindt plaats met de mentor van het rechtsgebied van voorkeur onze recruiter. Op basis van dit gesprek beslissen zij, of je een studentstageplaats krijgt aangeboden. We bieden geen stage aan indien je al bent afgestudeerd.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter:

Ellen Straus
020 6789 338
Straus@vandoorne.com

Sluiten