Student-stage Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V.

Bedrijf
Van den Herik & Verhulst advocaten
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Juridisch
Taal
Nederlands
Start op
19 december 2017

Omschrijving

Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V. is gevestigd op één van de mooiste locaties van Rotterdam: op de Kop van Zuid, aan de voet van de Erasmusbrug en naast de rechtbank. Wij zijn een echt Rotterdams en dus no-nonsense kantoor met een landelijke en internationale cliëntenkring in het mid-market segment. Een belangrijk deel daarvan is gevestigd in de Rotterdamse haven.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en bij onze advisering en procedures zitten wij al 80 jaar ‘boven op de zaak’. Cliënten noemen ons efficiënt, doortastend en betrokken. Dat horen wij graag en daar werken wij hard voor.

Wij behandelen zaken op verschillende rechtsgebieden met een sterke focus op:

  • ondernemingsrecht (overnames en joint ventures, corporate litigation en het opstellen van en adviseren over commerciële contracten);

  • arbeidsrecht (reorganisaties, individueel ontslagrecht etc.); en

  • recovery- en faillissementsrecht (het begeleiden van potentiële kopers van een failliete ondernemingen, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, het optreden als bewindvoerder en curator).

Voor de voornoemde rechtsgebieden zijn wij permanent op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en betrokken studentstagiaires met goede studieresultaten. Tijdens je studentstage zorgen wij ervoor dat je midden in de praktijk en boven op de zaak zit. Je werkt mee in overnametrajecten, aan het opstellen van adviezen en processtukken, woont zittingen en besprekingen bij en uiteraard ben je van harte welkom op onze kantoorborrels en andere kantooractiviteiten.

 

Ben je geïnteresseerd? Een schriftelijke sollicitatie, vergezeld van curriculum vitae en cijferlijst, kun je richten aan:

 

Van den Herik & Verhulst Advocaten N.V.

t.a.v. de heer mr. E.H. Leemreis

per e-mail: Leemreis@herikverhulst.nl

Sluiten