Promovendus (4 dagen UU + 1 dag VEB)

Bedrijf
VEB
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Sector
Juridisch
Start op
08 december 2017

Omschrijving

Als promovendus Collectief Verhaalsrecht bij de Universiteit Utrecht verricht je promotieonderzoek naar een onderwerp dat ligt op het voor de Vereniging van Effectenbezitters relevante brede terrein van het collectief verhaalsrecht in Nederland en / of Europa.

Het onderzoek beslaat in beginsel vier dagen per week. Het onderzoek zal gecombineerd worden met een aanstelling van 1 dag per week bij de Vereniging van Effectenbezitters.

Profiel

Je bent bij voorkeur afgestudeerd met een scriptie over de collectieve actie / een financieelrechtelijk / ondernemingsrechtelijk onderwerp (universitaire studie Nederlands recht). Daarnaast heb je aantoonbare belangstelling voor het corporate litigation zoals blijkt uit uw keuze voor mastervak en/of (student)stage. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent in staat zelfstandig wetenschappelijk onderzoek te verrichten, wat blijkt uit een afstudeerscriptie en/of publicaties. Je beschikt over doorzettingsvermogen en wilskracht, een sterk analytisch vermogen en het vermogen tot zelfstandig werken.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze positie? Stuur dan een sollicitatiebrief met motivatie, cv, cijferlijsten, en een of meerdere werkstukken. Je hoort dan zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Meer informatie over deze vacature is op verzoek beschikbaar.

Stuur je sollicitatie aan Vereniging van Effectenbezitters t.a.v. prof.mr.drs. T.M.C. Arons recruitment@veb.net

Sluiten