Studentstage Straatman Koster advocaten

Bedrijf
Straatman Koster Advocaten
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Sector
Advocatuur
Start op
11 september 2017

Omschrijving

Nieuwsgierig naar de praktijk in een nichekantoor? Aantoonbaar affiniteit met het bestuursrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht of ander rechtsgebied binnen het vastgoedrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Straatman Koster advocaten is een Rotterdams nichekantoor dat zich toelegt op het vastgoedrecht. Op dat terrein adviseren, contracteren en procederen wij op hoog niveau voor vooraanstaande cliënten. De 19 advocaten van ons kantoor zijn afkomstig van de grotere kantoren in Nederland. Zij vormen een hecht team.

Straatman Koster advocaten opereert in de top van de markt. Onafhankelijke rankings onderstrepen dit. Chambers 2016 heeft ons op het vakgebied Real Estate gerangschikt in ‘Band 3’, te midden van een aantal gerenommeerde internationaal opererende advocatenkantoren. In The Legal 500 Europe, Middle East & Africa 2016 worden zes van onze advocaten aanbevolen. Wij worden daarin omschreven als “responsive, accessible and knowledgeable”.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en proactieve studenten met uitstekende studieresultaten die een studentstage bij ons willen lopen. De duur van de stage is in beginsel twee maanden. Gedurende die periode krijg je een kijkje in de keuken van ons kantoor en assisteer je de advocaten met jurisprudentie- en literatuuronderzoek. Je wordt daarnaast goed begeleid.

Als dit je aanspreekt, stuur jouw motivatiebrief, CV en eventuele stagebeoordelingen dan naar Marinda de Smidt (marinda.desmidt@straatmankoster.nl) of Danny Vlasblom (danny.vlasblom@straatmankoster.nl). Bij vragen kan je ons natuurlijk ook bellen (010 2400447).

Sluiten

Inloggen