Studentstage HabrakenRutten

Bedrijf
HabrakenRutten
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Sector
Advocatuur
Start op
04 maart 2018
Website
Http://www.habrakenrutten.com/

Omschrijving

HabrakenRutten is een advocatenkantoor, opererend in de top van de markt, dat zich volledig richt op de infrastructuur, bouw- en vastgoedsector. Denk aan snelwegen, opslagterminals en offshore pijpleidingen, maar ook aan woningbouwprojecten, winkelcentra en voetbalstadions. De kennis en ervaring van nagenoeg elk bouw- en vastgoedproject in Nederland dat ertoe doet is in ons kantoor bijeengebracht.

Of het nu gaat om contractenrecht, vennootschapsrecht, procesrecht en arbitrage, insolventierecht, goederenrecht, bouwrecht, bestuursrecht, financiering of zekerheden, ons kantoor beschikt over de kennis en ervaring die nodig is om de bouw- en vastgoedsector bij te staan in hun core business.

Ons kantoor bestaat uit all round advocaten die adviseren, onderhandelen en procederen, die de kansen, risico’s en behoeften in de sector kennen, die geschillen kunnen bijsturen, beheersen of voorkomen en die weten wat market practice is. Wij combineren de kwaliteit van een topkantoor met praktisch, hands on advies.

Wij zijn op het Weena (Rotterdam) gevestigd in de Millenium Tower.

Studentstage 

Wil je ervaren hoe is het om in ons team te werken? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde studenten die in de laatste fase van hun studie zitten en benieuwd zijn naar de advocatuur. Als student-stagiair draai je volop mee met onze advocaten en de projecten waar zij zich op dat moment mee bezig houden. Je bent doortastend, werkt nauwkeurig en hebt een goede cijferlijst. Onze studentstage is in principe fulltime en voor de duur van 8 weken.

Interesse in een studentstage of studerend juridisch-medewerkerschap bij HabrakenRutten?

Wij zijn altijd op zoek naar topstudenten. Dat zijn goede civilisten of bestuursrechtstudenten met ambitie, hoge cijfers en een gevulde rugzak. Is je interesse gewekt en heb je een fascinatie voor de wereld van de grote, complexe bouw- en infraprojecten?

Stuur dan je motivatiebrief, CV, cijferlijst en eventuele stagebeoordeling(en) naar werkenbij@habrakenrutten.com.

Sluiten

Inloggen