Traineeship Corporate Finance

Bedrijf
Rembrandt Fusies & Overnames
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Corporate finance
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Rembrandt Fusies & Overnames – Traineeship Corporate Finance 
Rembrandt Fusies en Overnames (F&O) is een van de grootste onafhankelijke organisaties in Nederland op het gebied van fusies en overnames. Rembrandt F&O is een onderdeel van de Rabobank Groep en heeft als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Typische klanten van Rembrandt F&O zijn directeur-grootaandeelhouder (DGA’s), ondernemers en familiebedrijven. Onze focus ligt op transacties met een omvang tot € 100 miljoen.

Onze projectleiders beschikken over jarenlange ervaring en hebben ieder een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Samen met de projectmedewerkers bij Rembrandt F&O vormen zij een hecht team, waarbij veel aandacht is voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair/trainee word je direct actief betrokken bij diverse opdrachten en ben je een volwaardige gesprekspartner voor de klant en de projectleider.

Rembrandt F&O maakt nog steeds een groei door. Op onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven is dan ook ruimte voor nieuwe collega’s. Wij zijn op zoek naar talenten die recent zijn afgestudeerd in (bij voorkeur) bedrijfskunde of economie, dan wel maximaal twee jaar relevante werkervaring hebben. Tevens heeft Rembrandt F&O ruimte voor gemotiveerde studenten die wij een gecombineerde afstudeer/ meeloopstage kunnen aanbieden.
Steile leercurve
Wij bieden een steile leercurve met ons unieke Fusies en Overnames Traineeship. Dit traineeship duurt 12-18 maanden en gedurende deze periode werk je als projectmedewerker aan een breed scala van projecten. Hierbij maak je kennis met alle aspecten van het fusie en overname vak. Vanaf de eerste dag start je traineeship en na korte tijd ga je al mee met projectleiders naar prospects en/of klanten en krijg je bij het begeleiden van projecten direct verantwoordelijkheden. Je werkt mee in alle fasen van koop- en verkooptrajecten. Zo maak je onder andere zelf informatie memoranda, waarderingen, acquisitieprofielen en risicoanalyses. Ook werk je aan fiscale en juridische aspecten van fusies en overnames en ben je betrokken bij onderhandelingen.
Het opleidingstraject bestaat uit een breed scala aan vaktechnische cursussen op het gebied van waarderingen, financiering en fiscaliteiten. Daarnaast neem je deel aan diverse vaardigheidstrainingen, onder andere op het gebied van acquisitie, presentatie en onderhandelingen. Ook krijg je een persoonlijke coach toegewezen met wie je jouw leercurve en ontwikkeling kunt evalueren. Met hem/haar maak je tevens afspraken over je ontwikkelplan.

Profiel

Voor het traineeship zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die een universitaire opleiding hebben in (bij voorkeur) Bedrijfskunde of Economie, dan wel maximaal 2 jaar relevante werkervaring hebben.
Wij zoeken teamplayers die:
• goed cijfermatig inzicht hebben;
• met twee benen op de grond staan;
• affiniteit hebben met ondernemers;
• affiniteit hebben met het vakgebied (Corporate Finance, M&A, F&O).

Meer informatie over ons Fusies en Overnames-traineeship, onze vacatures, onze organisatie en onze online sollicitatieprocedure vind je op www.rembrandt-fo.nl/werken-bij/.

Voor vragen kun je ook contact opnemen met onze HR-manager Pauline Terlouw via pauline.terlouw@rembrandt-fo.nl of telefonisch op 010-45636152.

Sluiten