Meeloop-/afstudeerstage Corporate Finance

Bedrijf
Rembrandt Fusies & Overnames
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Corporate finance
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Rembrandt Fusies & Overnames – Meeloop-/ afstudeerstage Corporate Finance

Rembrandt Fusies en Overnames (F&O) is een van de grootste onafhankelijke organisaties in Nederland op het gebied van fusies en overnames. Rembrandt F&O is een onderdeel van de Rabobank Groep en heeft als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Typische klanten van Rembrandt F&O zijn directeur-grootaandeelhouder (DGA’s), ondernemers en familiebedrijven. Onze focus ligt op transacties met een omvang tot € 100 miljoen.

Onze projectleiders beschikken over jarenlange ervaring en hebben ieder een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Samen met de projectmedewerkers bij Rembrandt F&O vormen zij een hecht team, waarbij veel aandacht is voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair/trainee word je direct actief betrokken bij diverse opdrachten en ben je een volwaardige gesprekspartner voor de klant en de projectleider.
Rembrandt Fusies & Overnames heeft elk jaar een aantal stageplaatsen beschikbaar. Economie of bedrijfskunde studenten in de laatste fase van hun studie, kunnen bij ons een ‘mee-loop’ of gecombineerde ‘mee-loop’ / afstudeerstage volgen. Het onderwerp van de stage wordt altijd in goed wederzijds overleg vastgesteld. Stagiaires krijgen de gelegenheid om onderdelen van het opleidingstraject dat is opgezet voor het traineeship, te volgen.
Ook voor de stagiaires die we zoeken geldt dat zij teamplayers zijn die:

• goed cijfermatig inzicht hebben;
• “met twee benen op de grond staan”;
• affiniteit hebben met ondernemers;
• affiniteit hebben met het vakgebied (Corporate Finance, M&A, F&O)

Meer informatie over onze organisatie, onze vacatures en onze online sollicitatieprocedure vind je op http://www.rembrandt-fo.nl/werken-bij/.

Voor vragen kun je ook contact opnemen met onze HR-manager Pauline Terlouw via pauline.terlouw@rembrandt-fo.nl of telefonisch op 010-45636152.

Sluiten