Windt Le Grand Leeuwenburgh

Over Windt Le Grand Leeuwenburgh

Windt Le Grand Leeuwenburgh is een nieuw onafhankelijk Rotterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en de hoogwaardige procespraktijk. Wij richten ons op bedrijfsonderdelen van multinationals, het Nederlands midden- en grootbedrijf, fondsen, overheden, alsmede non-profit instellingen. Wij werken zowel voor de directie als voor toezichthouders, aandeelhouders, OR of financiers. Ons team heeft daarnaast ruime ervaring als bewindvoerder en curator.

Onze kracht/Visie

Wij maken de belangen van de cliënt tot de onze. Wij beschermen de positie als aandeelhouder, bestuurder, financier of toezichthouder. Om de cliënt de risico’s van het lijf te houden. Om onder schijnbaar onmogelijke omstandigheden (onder-) handelingsruimte te creëren. Om ondernemingswaarde te behouden, te ontsluiten en te ontwikkelen.

De mensen

Onze teamleden delen de gedrevenheid om klanten op een voortreffelijke manier verder te helpen. Wij behoren tot de beste professionals op ons vakgebied. Wij stellen onze expertise ter beschikking om onze cliënten verder te helpen als het er echt om spant. Met de ervaring en expertise van het grote kantoor, de persoonlijke inzet van de partners en medewerkers en de betrokkenheid van een verstandige raadgever voor onze cliënten.

Het werkterrein

Ons werkterrein omvat veelal ondernemingen onder uitdagende omstandigheden, die in transitie zijn of worden geherstructureerd. Ook worden wij regelmatig aangesteld als curator en bewindvoerder bij insolvabele ondernemingen. Wij hielpen bijvoorbeeld de Italiaanse curator van Parmalat het zuivelconcern te redden nadat het door fraude aan de rand van de afgrond was gebracht. Onze advocaten hielpen ook de aandeelhouders en verhuurder in de transitie na het faillissement van Nedstaal en wij stonden de Nederlandse Spoorwegen bij inzake HSL-Zuid. Ook wikkelden wij onder meer de faillissementen af van OW Bunker, Enron, Rijnmond Energie, Marlies Dekkers en KPNQwest.

Een uitdagende carrière

Werken bij Windt Le Grand Leeuwenburgh betekent dat je wordt betrokken bij de meest aansprekende insolventies en herstructureringen van Nederland. Je wordt onderdeel van een team met de beste professionals van dit vakgebied. Je zult inhoudelijk steeds worden uitgedaagd, zonder de mens achter de professional uit het oog te verliezen.

Kennismaken

Bij interesse naar aanleiding van het bovenstaande, ben je uiteraard welkom voor een persoonlijke kennismaking met ons kantoor.

Stagemogelijkheden

Ons kantoor biedt elk jaar een beperkt aantal studenten om tijdens een stage (nader) kennis te maken met ons kantoor en onze praktijk. Hierbij wordt steeds gekeken naar mogelijkheden om de stage flexibel met de studie te combineren.

Interesse in werken bij Windt Le Grand Leeuwenburgh

Bijna afgestudeerd? Wij zijn op zoek naar studenten voor de faillissements– en financiële herstructureringspraktijk. Gevoel voor cijfers en een ondernemingsrechtelijke achtergrond zijn een pre. Wij selecteren op een bovengemiddeld academisch werk- en denkniveau en op een evenwichtige, prettige persoonlijkheid.

Contact 

Om kennis te maken, de stagemogelijkheden te bespreken óf te solliciteren kun je contact opnemen met Ruben Leeuwenburgh via r.leeuwenburgh@windtlegal.com. Graag ontvangen wij je CV met een korte toelichting en relevante cijferlijsten.

Sluiten

Inloggen