Stibbe

Over Stibbe

Wij zijn Stibbe. Wie ben jij?

Wij geloven in de klik

Die is er, of die is er niet. En of jij hem bij ons vindt, of toch ergens anders, dat kunnen wij niet voor jou bepalen. Dat bepaal jij zelf.

Wil jij op het hoogste niveau werken, voor internationale cliënten en met de allerbeste juristen?

Wij leren je graag kennen. Bij Stibbe werken circa 300 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan?
Bij Stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken wij jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen we al 102 jaar, sinds de oprichting aan het Rokin in Amsterdam. Met circa 190 juristen in 10 praktijkgroepen en met 7 vestigingen wereldwijd.
De verschillende rechtsgebieden zijn onderverdeeld in praktijkgroepen. De eerste 27 maanden van je advocaatstage breng je door bij de praktijkgroep van jouw voorkeur. Daarna werk je een jaar bij een andere praktijkgroep om daar relevante ervaring binnen een ander rechtsgebied op te doen.

Rechtsgebieden

Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen werken samen in de volgende praktijkgroepen:

  • Administrative Law and Real Estate/li>
  • Commercial Litigation
  • Corporate Litigation
  • Corporate M&A
  • Employment, Pensions and incentives
  • Energy / Industry
  • EU Law, Competition and Regulated Markets
  • Tax Law
  • TMT / IP

Stagemogelijkheden

Studentstage

Een stage die je nooit zult vergeten? Kom stage lopen bij Stibbe, in Amsterdam, Londen of New York!
Als derde- of vierdejaarsstudent kun je bij Stibbe de advocatuur of het notariaat komen verkennen. Een stage duurt meestal twee maanden, in overleg kan het ook korter zijn. Of je combineert het met het schrijven van je scriptie. Er is veel mogelijk.
Je doet veel praktische ervaring op. Je woont zittingen en praktijkgroepbesprekingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het beantwoorden van rechtsvragen, het vervaardigen van conceptbrieven aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. En natuurlijk zijn er kantooruitjes en andere momenten van ontspanning.
Je kunt ook een internationale stage volgen. Je loopt eerst twee maanden stage op ons kantoor in Amsterdam en vervolgens in Londen of New York. Je draait als student volledig mee in het Londense of New Yorkse team dat uit Nederlandse juristen bestaat.
Je krijgt een stagevergoeding, reis- en huisvestingskosten voor Londen en New York, en woon je ver van Amsterdam dan regelen we ook hier een appartement voor je.

Werken naast studeren

Wil jij tijdens je master ervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je scriptie je ook meteen oriënteren op de toekomst? Kom in dienst als juridisch-assistent.

Interesse in werken bij Stibbe?

Stagemogelijkheden

Solliciteer dan via een van de sollicitatieformulieren op www.werkenbijstibbe.nl of neem contact op met Mariska van der Pluijm, Campusrecruiter (telefoonnummer 020 5460 365).

Sluiten

Inloggen