Rembrandt Fusies & Overnames

Over Rembrandt Fusies & Overnames

Over Rembrandt F&O

Rembrandt F&O is een onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in de koop en verkoop van ondernemingen. Wij richten ons voornamelijk op de begeleiding van (toekomstige) eigenaren van ondernemingen met een omzet tussen € 1 miljoen en € 100 miljoen. Hierbij wordt het gehele proces begeleid, van waardebepaling tot het opstellen van overeenkomsten en alles daartussen. Wij zijn een zelfstandig onderdeel van Rabobank Groep en zijn tevens aangesloten bij internationaal M&A netwerk MidCap Alliance.  

Onze werknemers

Rembrandt F&O heeft 30 hoogopgeleide consultants in dienst, welke allen een oprechte interesse hebben in ondernemers en hun business model. Er heerst een transparante en betrokken bedrijfscultuur, waar nuchtere mensen werken die houden van veel afwisseling en een flinke dosis humor. In projectteams van 2-3 personen word je direct meegenomen in overnametrajecten en begeleid door ervaren projectleiders. Gecombineerd met vakinhoudelijke opleidingen en commerciële trainingen zorgt dit voor een steile leercurve.   

Zin in de toekomst?

Mooi, wij ook! Bij Rembrandt F&O hebben wij persoonlijke ontwikkeling en een gezonde work-life balance hoog in het vaandel. Wil jij meteen van A tot Z actief zijn in overnameprocessen, met DGA’s aan tafel zitten en kennis opdoen van allerhande sectoren waarbij jij opgeleid wordt tot expert in corporate finance? Doe dan mee aan één van onze in-house dagen of andere recruitment evenementen, of neem contact op met onze HR-manager Pauline Terlouw.  
 
Pauline Terlouw | pauline.terlouw@rembrandt-fo.nl | 010 4536152 | www.werkenbijrfo.nl 

 

Sluiten