Rembrandt Fusies & Overnames

Over Rembrandt Fusies & Overnames

Werken bij Rembrandt

Bij Rembrandt F&O doen we de dingen graag een beetje anders. Wij zijn een onafhankelijk opererende M&A-adviseur, gespecialiseerd in de koop en verkoop van (internationale) ondernemingen met een waarde van €1-150 miljoen. Bij ons krijg jij van het begin de kans om jezelf on-the-job te ontwikkelen. Bij de klant aan tafel.

Samen met het dealteam begeleid je de klant bij het gehele proces, van waardebepaling tot de onderhandelingen en alles daartussen. Wij zijn onderdeel van Rabobank Groep, maar opereren volledig zelfstandig. Daarnaast zijn we aangesloten bij een mooi internationaal M&A netwerk: Advior International. En we binden ons graag aan jong talent!

Rembrandt F&O groeit hard! Daarom zoeken wij voor onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven nieuwe collega's. Talenten die recent zijn afgestudeerd in Finance, Economie & Recht of Bedrijfskunde bieden wij een kick-start voor jouw carrière in M&A. Daarnaast kunnen wij gemotiveerde studenten een gecombineerde afstudeer/meeloopstage aanbieden.

Sluiten