PwC Advisory

Website
https://www.pwc.nl/nl/carriere/starters/werkvelden/advisory.html

Over PwC Advisory

PwC Advisory

Je wilt consultant worden en bent weliswaar bijna klaar met je studie, maar nog lang niet uitgeleerd. Dat komt goed uit. PwC heeft volop dynamische startersfuncties binnen Advisory.

Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega’s die elkaar inspireren. Ook daarom vind je bij PwC veel mensen met verschillende opleidingen en culturele achtergronden.

Een wereld vol kansen

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jij bepaalt, wij bieden je de kansen. Op uitdagend werk dat er toe doet. Om het maximale uit jezelf te halen. Om mee te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Je wordt intensief begeleid en er is volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.

Verras jezelf en je klanten

Om onze klanten te verrassen, blijven we zoeken naar nieuwe invalshoeken. Want alleen door onszelf uit te dagen, komen we tot de beste oplossingen op het gebied van Deals en Consulting. Daarom helpen we je graag verder bij het ontdekken van je sterke punten. Met coaching, inspirerende collega’s, opleidingen en de mogelijkheid te switchen tussen sectoren en vestigingen. Of je gaat een korte of langere periode naar het buitenland. Als het om jouw ontwikkeling gaat, kent PwC geen grenzen.

 

Kijk voor evenementen, stages en vacatures op www.pwc.nl/carriere of neem contact op met :

Gabriella Brussé (recruiter Consulting) 

  • +31(0)88 792 23 55

  • gabriella.brusse@pwc.com

Romaana Bharos (recruiter Deals) 

  • +31(0)88 792 35 30

  • romaana.bharos@pwc.com

Alle ruimte om het beste uit jezelf te halen.
Ook dat is #werkenbijPwC

Sluiten