Crossminds

Website
www.crossminds.nl

Over Crossminds

InDuplo X Crossminds

 

Bedrijfsprofiel:

Crossminds algemeen
Wij helpen ondernemers, op welk kruispunt ze ook staan. We helpen een ondernemer de juiste afslag nemen bij onder andere het realiseren van zijn/haar groeiambitie, het verbeteren van de performance, de herijking van de strategie en de verkoop/aankoop van een bedrijf.

Binnen Crossminds hebben we 3 expertisegebieden:

  • Strategie & Implementatie
  • Fusies & Overnames
  • Marketing & Executie

Daarnaast bieden we interim management aan.

 

Onze mentaliteit

We streven continu naar kwaliteit, maar willen tegelijk dichtbij en verbonden zijn met onze mensen en cliënten. Daarom werken wij het liefst voor de ondernemers uit het mkb die iedere dag met hartstocht en passie het maximale uit hun werk halen. Met die ondernemer hebben wij een band, spreken we dezelfde taal en gaan we samen op zoek naar manieren om ambities om te zetten tot werkelijkheid. Want daar ligt onze passie: (Familie)bedrijven die zuinig zijn op hun bedrijf, op hun klanten en op hun mensen. Die telkens weer nieuwe uitdagingen aangaan en wendbaar zijn.

 

Team Crossminds

Dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor je. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om de persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Om de ondernemers het beste te kunnen bieden, werken wij volgens hoge kwaliteitsstandaarden. En stimuleren we onze medewerkers het beste te worden in eigen expertisegebied. We voelen ons persoonlijk betrokken bij de ondernemer en de organisatie van de ondernemer.

Met een goede mix van eigen adviseurs en associates zijn alle specialismen goed vertegenwoordigd. Ben je benieuwd hoe we eruit zien en welke achtergrond we hebben? Bekijk team Crossminds

Kijk voor meer informatie op www.crossminds.nl of neem contact met ons op via de onderstaande gegevens:

 

Hoofdkantoor:  Kralingseweg 241, 3062CE Rotterdam
Andere vestigingen: Goes en Breda

E-mail; info@crossminds.nl

Telefoonnummer: 010 251 80 87

Website: www.crossminds.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/crossminds-realising-full-valu

Sluiten