• De Brauw

De verenigingskalender

 • ExxonMobil Diner

  Op maandag 27 zullen we met een select gezelschap gaan dineren met oliegigant ExxonMobil. Heb jij interesse om te werken in deze sector en wil je op een informele wijze kennismaken met het bedrijf? Meld je dan hier aan!

 • Inhousedag NautaDutilh

  Op 2 maart zullen we met een groep In Duplo'ers een bezoek brengen aan een van de grootste advocatenkantoren van Nederland: NautaDutilh. Er zal 's middags een interessant inhoudelijk programma zijn en we zullen de dag afsluiten met een borrel in het pas opgeleverde 'Rotterdam First' gebouw.

 • Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

  Komt allen naar de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering! Hoort de halfjaarlijkse verslagen aan en laat uw stem horen! Op deze vergadering zullen de plannen met betrekking tot het wijzigen van de Statuten en het Huishoudelijk Reglement worden besproken. Tevens zal over deze plannen definitief gestemd worden. Zorg dus dat u aanwezig bent of uw stem in volmacht geeft!

 • In Duplo gaat Klassiek: het Rotterdam Philharmonisch Orkest

  Ben jij een groot fan van klassieke legendes als Bach en Mozart? Of ben je nog nooit in je leven naar een klassiek concert geweest en wil je dit wel eens ervaren? Ga dan op 17 maart mee met In Duplo naar het Rotterdam Philharmonisch Orkest in De Doelen!

 • Roland Berger Diner

  Let op! Je aanmelding is alleen geldig indien je je CV en Cijferlijst hebt geüpload op je profiel!

 • Diesborrel

 • Spelletjesavond Leger des Heils

  Op 27 maart zal In Duplo zich in gaan zetten voor de maatschappij bij het Leger des Heils in Rotterdam Zuid. We zullen daar helpen een gezellige spelletjesavond te organiseren om op deze manier een leuke avond te kunnen bieden aan mensen voor wie gezelligheid verre van vanzelfsprekend is. De avond zal ongeveer van 19.30 tot en met 22.00 duren. Schrijf je nu in door op 'Inschrijven' te klikken!

 • Financial Crisis: An Insider's Perspective

 • Het Duplomaatdebat: Shots Fired

  SHOTS FIRED! Heb jij een sterke mening, en schiet jij argumenten sneller dan je schaduw? Kom dan op 30 maart 2017 naar het Duplomaatdebat! Laat je mening gelden en word de winnaar van de Duplomaatdebat Bokaal! Volg De Duplomaat en blijf op de hoogte van de stellingen!

 • Actievenweekend

  Wil jij mee met het epische In Duplo actievenweekend naar Enschede. Schrijf je dan hier in!

 • Aanmelding Traineeship DNB open

  Ben jij geïnteresseerd in het leveren van een kwalitatieve bijdrage aan de financiële sector? Als trainee bij DNB ga je direct inhoudelijk aan de slag. Een unieke kans om aan uiteenlopende vraagstukken te werken die niet alleen actueel en uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant. Zo krijg je de kans om binnen een internationale context en dynamische omgeving veel te leren. Je ontwikkelt je tot een breed inzetbare professional! 

 • Bachelor Studievoorlichtingsavond

  De mogelijkheden om op exchange te gaan worden door beide faculteiten breed uitgelicht, maar wat als je in Nederland moet of wilt blijven? Wat zijn de mogelijkheden voor minors, keuzevakken en majors? Of stel jij alles vrij en ga je op vakantie, of een stage lopen? Verschillende In Duplo'ers zullen iets vertellen over hun stage en ervaringen tijdens het derde en vierde bachelorjaar. Ben jij nog in dubio? Kom op 5 april de mogelijkheden verkennen in CB-4!

 • Inhousedag CMS

  Let op! Je aanmelding is alleen geldig indien je je CV en cijferlijst hebt geüpload op je profiel!

 • Bestuursinteresseborrel

  Heb jij interesse in een bestuursjaar? Kom naar de bestuursinteresseborrel om met het bestuur in overleg te gaan over hun taken en erachter te komen wat een jaar bij In Duplo zo mooi maakt!

 • Bezoek Raad van State

  Interesse in het bestuursrecht en benieuwd hoe dit rechtsgebied in de praktijk wordt uitgevoerd? Ga op 7 april mee met In Duplo op bezoek bij de Raad van State! We zullen hier eerst een korte inleiding krijgen in het werk van de Raad van State, om vervolgens een zaak bij te wonen. Na afloop zullen we nog gezellig met elkaar gaan lunchen. We zullen proberen op tijd terug te zijn in Rotterdam om de rechtencolleges bij te wonen in de middag. Let op: Het is verplicht een geldig identificatiedocument mee te nemen!

 • Sollicitaties negentiende bestuur

  Durf jij de uitdaging aan? Wil jij je inzetten voor de vereniging en een bestuursjaar doen waar je echt het verschil kan maken? Solliciteer dan hier voor het negentiende bestuur van In Duplo! Kom langs voor een kopje koffie, of stuur een e-mail naar info@induplo.nl, en ontdek in wiens schoenen jij volgend jaar gaat staan!

 • Erasmus Charity Run

  Over ruim twee weken is het zover: de Erasmus Charity Run zal plaatsvinden! Het RunnIn Duplo team is al hard aan het trainen om de wedstrijd in een recordtijd te lopen, maar kan jij raden wie de snelste mannelijke en vrouwelijke renner van In Duplo zullen zijn op 9 april?

 • Diner Achmea

  Let op! Je aanmelding is alleen geldig indien je je CV en Cijferlijst hebt geüpload op je profiel!

 • Studiereis Taipei

 • M&A Day

  Op 9 mei is de M&A Day in samenwerking met Rembrandt Fusies & Overnames. Op deze dag zal er de mogelijkheid zijn kennis te maken met de financiële kant van een M&A traject. De dag zal om 10.00 beginnen en om 13.00 afgesloten worden met een lunch. Ben jij derdejaars student of ouder en heb jij interesse in finance en wil je kennismaken met deze boutique, schrijf je dan nu in op www.induplo.nl

 • Deadline aanmelding Traineeship DNB

  Ben jij geïnteresseerd in het leveren van een kwalitatieve bijdrage aan de financiële sector? Als trainee bij DNB ga je direct inhoudelijk aan de slag. Een unieke kans om aan uiteenlopende vraagstukken te werken die niet alleen actueel en uitdagend zijn, maar ook maatschappelijk zeer relevant. Zo krijg je de kans om binnen een internationale context en dynamische omgeving veel te leren. Je ontwikkelt je tot een breed inzetbare professional! 

 • Almanakborrel

  Reserveer je almanak door je hier in te schrijven.

 • Tweedejaarsactiviteit

  Het laatste blok van het jaar gaat alweer bijna van start! Om deze periode gezellig met elkaar te beginnen, zullen we op donderdag 11 mei met een grote groep tweedejaarsstudenten gaan footgolfen. Hierna zullen we nog gezellig een hapje eten met elkaar, om de avond af te sluiten op de almanakborrel. Tussen het einde van de activiteit en de borrel is er nog genoeg tijd om om te kleden of je spullen thuis te brengen. Schrijf je nu in!

 • In Discussio

  Het jaarlijkse congres van In Duplo, In Discussio zal op 18 mei weer plaatsvinden. Meer details zullen later volgen.

 • Interfaculty Party

  Wil jij na het Congres nog even door en heb je zin in een feestje? Koop nu jouw kaartje voor de Interfaculty Party! Op donderdag 18 mei vanaf 22.00 barst het feest los in NORA Rotterdam! Voor 5 euro kun jij de hele avond jouw studie vergeten en genieten van een avond met medestudenten van alle zeven verenigingen die zijn aangesloten bij Interfaculty Rotterdam!

 • Bestuursbekendmakingsborrel

 • Master Voorlichtingsavond

  Een mr.drs.-student doet vaak twee studies omdat hij geen keuze kan maken. Ironisch genoeg eindigt hij na zijn Bachelor uiteindelijk met twee keer zoveel keuzes! Tijdens de Master Voorlichtingsavond lichten een aantal ouderejaars verschillende Masters toe, zowel aan ESL als aan de ESE. De studenten zullen vertellen over hun eigen ervaringen en welke afweging zij als mr.drs.-student hebben gemaakt. Het curriculum en andere zaken die tijdens de Master Open Dagen worden behandeld zullen niet specifiek besproken worden.

 • Commissie sollicitaties

  Nu de zomermaanden voor de deur staan is het tijd om vooruit te blikken naar aankomend jaar. Zijn twee studies niet genoeg? Word dan actief! Als commissielid bij In Duplo heb je de kans te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, terwijl je ook onderdeel bent van de gezellige groep actieven. Ben jij benieuwd welke mogelijkheden In Duplo biedt om je actief met de vereniging bezig te houden? Kom dan langs de kamer voor een kopje koffie of stuur een e-mail naar info@induplo.nl 

 • Inhousedag RESOR

  Geïnteresseerd in de advocatuur op het raakvlak van recht en economie? Ga dan op 13 juni mee naar de inhousedag bij RESOR, een jong advocatenkantoor gespecialiseerd in restructuring en insolvency! Op de inhousedag zal je meer te weten komen over dit excellente en internationale kantoor en hun specialisatie: bedrijven in financial distress. Derdejaarsstudent of ouder? Schrijf je dan nu in!

 • In Duplo picknick: Sharing is caring!

  De zomer is in volle glorie aangebroken en daarom is het tijd om met zijn allen te genieten van goed weer en goede vrienden. In een coöperatie van de Activiteiten- en Marketingcommissie wordt er op 15 juni om 16.00 een picknick georganiseerd op het grasveld achter Theil (C-gebouw). Neem jouw favoriete gerecht mee en deel je rood gele liefde met alle In Duplo'ers. Of je nu een chef kok bent die de mooiste liflafjes in elkaar flanst of de lekkerste cupcakes bakt. Iedereen is welkom! Drinks are on us, dus kom langs voor een hapje en drankje en geniet van het leven! Geef hieronder aan of je langskomt (zodat wij rekening kunnen houden met de inkoop) en geef aan wat voor gerecht je meebrengt en of je nog ondersteuning nodig hebt!

 • Eerstejaarsborrel

  Nu de zomer voor de deur staat is het tijd om terug te blikken op alle mooie momenten van het afgelopen jaar. Kom na afloop van het laatste economie tentamen van het jaar gezellig met je jaargenoten borrelen in de Smitse en proost op de toekomst!

 • Bezoek Hoge Raad

  Op vrijdag 23 juni gaan we met een groep In Duplo'ers op bezoek bij de Hoge Raad in Den Haag! Lijkt het jou leuk om te ontdekken waar jouw favoriete arrest is ontstaan en wil je meehelpen een strafrechtelijk arrest uit te spitten? Schrijf je dan snel in voor dit exclusieve kijkje bij de hoogste rechter van Nederland!

 • Eindejaarsactiviteit

  Wil jij voor het einde van het jaar je beste In Duplo-maatjes nog spreken voordat ze de hele vakantie stage lopen bij een belangrijk advocatenkantoor of voor een half jaar vertrekken op uitwisseling naar een warm oord? Kom dan donderdag 6 juli vanaf 17.00 naar de afsluitende Eindejaarsbarbecue bij de Kralingse Plas! Schrijf je in vóór 3 juli en dan regelen wij de rest! 

 • Alumniborrel

  Vrijdagavond 7 juli is het zover; de alumniborrel zal plaatsvinden! De avond zal om 19:30 uur starten en zal bestaan uit een combinatie van poolen en een informele borrel. Naast alumni zijn ook studenten die bijna gaan afstuderen van harte welkom op deze activiteit. Ben jij dus 6e-, 7e- of nog ouderejaars student, meld je dan hier aan voor de alumniborrel.

 • Inschrijven In Duplo ontbijt

 • Eerstejaars commissie sollicitaties

 • Actievenborrel

 • Openingsactiviteit

  In deze grote versie van de Escape Room ontdek je alle highlights van deze mooie stad. Verzamel alle hints en los de mysterieuze games binnen de tijd op! Wie 'ontsnapt' als eerste uit de stad? Schrijf je dan nu in! 

 • Eerstejaarsreis

  Schrijf je nu in voor de Eerstejaarsreis! Als je je hebt ingeschreven, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen door de Reiscommissie!

 • Actievendag

 • Interfaculty bierproeverij

 • In Duplo-feest

  Breng, na de eerste maandjes van het collegejaar, jouw studentenleven weer in de perfecte balans en kom op 2 november naar de Yin Yang-party! Kaartjes kosten €5,- voor leden en €7,50 voor niet-leden. De kaartverkoop start op woensdag 11 oktober, en je mag twee introducees meenemen. Trek je tofste 'black and white'-outfit aan, en we zien je op 2 november!

 • Inhousedag VEB

  Inhousedag: beursschandalen en corporate litigation. 

 • Eerstejaarsactiviteit: Pubquiz

  Zin in een gezellige borrel met je jaargenoten en gebrand op de winst? Tijdens de Eerstejaarsactiviteit zal door middel van een enerverende pubquiz je kennis op de proef worden gesteld. Ga jij voor de overwinning? Meld je dan nu aan!

 • Tweedejaarsborrel

 • Professional Skills Class

  Op donderdag 16 november zal opnieuw de Professional Skills Class plaatsvinden. Deze dag staat geheel in het teken van soft skills, die bij elke mr.drs-student in zijn/haar loopbaan van pas zullen komen. In de ochtend brengen we een bezoek aan Rembrandt Fusies & Overnames en na de lunch zijn we bij NautaDutilh welkom voor de tweede training. De dag zal eindigen met een borrel! Ben jij tweedejaars of ouder en wil jij je soft skills verbeteren? Schrijf je dan snel in, de deadline voor aanmelden is 8 november!

 • Rechtbankbezoek

 • Mr.drs.-slotceremonie

 • London Calling Stibbe

 • Ouderejaarsactiviteit: Golfen!

  Iedereen weet dat de belangrijkste deals in het zakenleven op golfbanen gesloten worden. Daarom is het, nu de ouderejaars In Duplo'ers richting het werkzame leven gaan, belangrijk dat er vast op de golfskills wordt geoefend! Wil jij een goede zakenman of -vrouw worden? Meld je dan nu aan voor de Ouderejaarsactiviteit!

 • Juridische inhousedag DNB

  Tijdens de Juridische Inhousedag bij De Nederlandsche Bank (DNB) maak je kennis met het grensvlak tussen juridische werkzaamheden en het uitvoerend toezicht. Je gaat aan de slag met een case waarmee je als jurist bij DNB in aanraking kunt komen. Daarbij word je niet alleen uitgedaagd om je juridische kennis optimaal in te zetten, maar ook om, rekening houdend met de dynamische en complexe omgeving waarin DNB zich begeeft, een vertaalslag te maken naar de praktijk.

 • Bachelor voorlichtingsavond

  De inschrijving voor dit evenement is gesloten.

 • Sinterklaas- & Studiereisbekendmakingsborrel

 • Inschrijven consultingpoule

  Ben je ook geïnteresseerd in het helpen van stichtingen door middel van advies te geven? Meld je dan nu aan om op een laagdrempelige manier kennis te maken met consulting!

 • Skireis In Duplo

 • Winteractiviteit

 • Meet the New Year borrel

 • Rotterdam Day

 • Informal Day

 • Law Firm Dinner

 • Amsterdam Day

 • Niche Day

 • Stibbe Talks

 • Inhousedag SeederDeBoer

  Op 23 januari zal In Duplo voor het eerst een bezoek brengen aan consultancy bedrijf SeederDeBoer. We zullen hiervoor afreizen naar het mooie Hilversum. Naast de kennismaking met het bedrijf, zullen we toch een beetje in de Rotterdamse sferen blijven met een casus rondom het Erasmus Medisch Centrum. Dus ben jij geïnteresseerd in consultancy en wil je meer weten over het werken als Young Professional bij SeederDeBoer, schrijf je dan snel in! 

 • ICANSULTANCY

  Op 24 januari vindt ICANSULTANCY plaats met de Women Consultancy & Leadership Day. Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

 • Fit for the Future

 • Inhousedag Linklaters

 • Pooltoernooi

  Het jaarlijkse pooltoernooi van In Duplo staat weer voor de deur! Ben jij het pooltalent van In Duplo? Versla jij samen met je partner alle andere In Duplo'ers en kroon jij jezelf tot de poolkampioen van 2017-2018?

 • Investment workshop HAL

  LET OP: je kunt je helaas niet meer aanmelden voor dit evenement.

 • Valentijnsactie

  Valentijnsdag, de dag van de liefde. Waar de een zijn of haar partner extra veel liefde en cadeau’s geeft, blijft de ander het liefst de hele dag op bed liggen met een bak Ben & Jerry’s en Netflix. Val jij in de laatste categorie? Pak dat dit jaar anders aan! Woensdag 14 februari is de dag waarop je, al dan niet anoniem, de liefde kan verklaren aan iemand die jij in stilte bemint. Voor €2,- kan er een roos gekocht worden met een zelfgeschreven boodschap. De ontvanger kan de roos vervolgens ophalen op de kamer.

 • Interfaculty Gala

 • Sprekersavond Cryptocurrency

  In een zevendelig white paper omschreef Satoshi Nakamoto de werking van de bitcoin. Hierbij was de eerste blockchain database een feit. Geruchten doen de ronde dat SpaceX oprichter Elon Musk de bedenker van de bitcoin is, maar daar komen we misschien wel nooit achter. Een ding staat in ieder geval vast: de opkomst van cryptocurrency heeft de financiële wereld op zijn kop gezet. Cryptocurrency is ook binnen de politiek een hot topic, waarbij vooral de vraag speelt wat er gereguleerd moet worden.

 • Mastervoorlichtingsavond

 • Bezoek aan de politierechter

  Tijd: 08:00-13:00

 • Diesborrel

 • Halfjaarlijkse ALV

 • ExxonMobil diner

  Ben je geïnteresseerd in een grote economische organisatie op wereldwijd niveau? ExxonMobil behoort tot de 'Supermajor' maatschappijen, de zes grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappijen. Schrijf je nu in om deel te nemen aan dit diner!

 • Biercantus

 • Actievenweekend

 • Meet & Greet De Nederlandsche Bank

 • Studiereis

  Solliciteer nu voor de Studiereis; de deadline is 5 januari!

Sluiten

Inloggen