In Duplo Datediner

In Duplo Datediner
Datum:  woensdag 17 april 2024

Na het grote succes van het ouderejaars datediner van vorig jaar, is het hoog tijd voor een vereningsbreed datediner! Op woensdag 17 april zal hét In Duplo Datediner plaatsvinden voor alle jaarlagen. 

 

Van 19:45-23.00 uur wacht ons een heerlijk driegangendiner bij keerpunt (Bergweg 64). Een datediner is natuurlijk geen datediner zonder thema. Het thema van dit jaar: rijmwoorden, weet jij te rijmen met de taal der liefde?

Kom per duo verkleed als jullie favoriete rijmwoorden!

Ook je date kan natuurlijk niet ontbreken. Met wie ga jij?

Het staat je vrij om zelf iemand te regelen voor het diner (lid of geen lid). Daarnaast kan je je ook aanmelden voor de In Duplo date-service. Als je je hiervoor aanmeldt zullen de cupido's van de AC hun uitereste best doen om de perfecte partner voor jou te zoeken (let op: geen garantie). Als je je hiervoor aanmeldt, zal de AC zo snel mogelijk contact met je opnemen! Indien het niet lukt om op tijd een date te regelen, hoor je dit uiterlijk een week van tevoren.

 

De eigen bijdrage voor het diner start op €33 per persoon. Vervolgens zal de eigen bijdrage omhoog gaan naarmate het aantal aanmeldingen stijgt. Hiervoor krijg je een overheerlijk driegangendiner inclusief drie uur open bar! Je betaalt meteen voor jou en je date, om het voor ons administratief overzichtelijk te houden. Hoe je dit onderling regelt, mag je natuurlijk zelf weten! Als je een eigen date meeneemt, kun je zijn/haar naam en menukeuzes invullen in het formulier. Als je geen eigen date hebt, doe je automatisch mee met de In Duplo date-service. 

Als je samen met een ander lid gaat, hoeft maar een van de twee zich in te schrijven.

 

Je kunt je aanmelden t/m 9 april om 23:59. De In Duplo dateservice sluit helaas op 7 april om 23:59.

Sluiten