EK Borrel | Voetbaltoernooi

EK Borrel | Voetbaltoernooi
Datum:  vrijdag 11 juni 2021

Na 9 lange jaren te hebben gewacht, is het moment eindelijk aangekomen. De Oranjeleeuwen doen weer mee aan het EK! Dus hoog tijd om de Vuvuzela's af te stoffen en de oranje outfits uit de kast te halen! 

 

Na een enigszins matig gelijkspel in de oefenwedstrijd tegen Schotland van afgelopen woensdag, leek het ons dé uitdaging om dit te overtreffen. Vandaar organiseren we 11 juni van 13:00-17:30 uur een voetbaltoernooi bij Antibarbari om jullie allemaal de kans te geven om de inner Cillessen, De Ligt of Depay in je naar boven te halen (geen garantie dat er scouts aanwezig zijn, maar zeker wel een mogelijkheid. Oranje komt immers een keeper en een aanvoerder tekort...). 

 

Na afloop van het toernooi positioneren we ons voor een borrel bij De Dijk van 18:00-22:00 uur, waar we onder het genot van een koud biertje de eerste wedstrijd van het EK zullen aanschouwen. Voor de minder sportievelingen onder ons; je kan je ook alleen inschrijven voor de borrel! 

 

Inschrijvingen openen 6 juni om 12:00 uur dus trek een sprintje naar de website en schrijf je snel in om jouw plekje te scoren! De activiteit is voor alle jaarlagen! Op dinsdag 8 juni openen de inschrijvingen voor de borrel. Inschrijvers voor deze activiteit worden automatisch ook ingeschreven voor deze borrel.

Sluiten