Togaweek

Togaweek
Datum:  dinsdag 13 april 2021 tot donderdag 15 april 2021

Beste jongerejaars,

Op 13 en 15 april worden en verschillende evenementen georganiseerd om jou kennis te laten maken met de togaberoepen. Via bovenstaande knop kun jij je inschrijven voor de verschillende activiteiten. 

Dinsdag 13 april 13:15 - 15:15 - Rechtbank Rotterdam

Tijdens dit evenement zullen wij twee zittingen bijwonen. De eerste zaak betreft een vermeende bedreiging en de tweede zaak betreft een vermeende mishandeling. Vervolgens zal de rechter toelichting geven op deze zaken en jouw vragen beantwoorden. Het evenement zal worden afgesloten met een korte presentatie over het werken bij de rechtbank. 

Dinsdag 13 april 16:00-17:15 - Officier van Justitie

Tijdens dit evenement zal de Officier van Justitie, Paul Morsch, vertellen wat zijn werk inhoudt en hoe hij met straffen in contact komt. Daarnaast komt de discussie van de 'minimum straffen' aan bod. 

Donderdag 15 april 18:30 - Ludwig & van Dam

Advocatenkantoor Ludwig & van Dam is gespecialiseerd in het franchiserecht. Tijdens dit evenement zal het kantoor op een interactieve manier praten over praktijkervaring, hoe het is om te pleiten in de rechtbank, een interessante franchisekwestie en zal het kantoor het franchiserecht nader bespreken. 

Donderdag 15 april 20:00 - Pubquiz en borrel

Als weekafsluiter zullen wij een online pubquiz (met prijzen!) organiseren die vragen zal bevatten over de togaberoepen en de verschillende bezigheden. Daarnaast zullen we op mibo nog even na kunnen kletsen over de togaberoepen. Je kunt voor deze borrel een borrelpakketje ophalen bij de kamer. 

Via het gekoppelde formulier kun jij je inschrijven voor de evenementen. Hopelijk tot dan!

Groeten,
De Onderwijscommissie

Sluiten