Koken met Job Pattinasarany | Interfaculty evenement

Koken met Job Pattinasarany | Interfaculty evenement
Datum:  dinsdag 9 maart 2021

Beste dubbelstudent,

Op 9 maart 2021 van 17:30 tot 20:30 vindt het eerste Interfaculty evenement plaats; een kookworkshop met Job Pattinasarany van 24 Kitchen!
Deze innovatieve en grappige Rotterdamse chef neemt je mee in het maken van een heerlijke maaltijd voor €7,50. Je kunt hierbij kiezen voor een goed stuk vlees of een vegetarische variant.

Hoe bereid je nou eigenlijk echt een goed stuk vlees? Waar moet je op letten? Job zal je hier alles over vertellen!

De kookworkshop vindt plaats via een livestream vanuit Job's restaurant El Parador in Rotterdam-West. Samen met wat Interfaculty leden zal Job je meenemen in de voorbereiding van de maaltijd. 

De inschrijvingen gaan open op 24 februari om 09:00. De inschrijving van €7,50 is inclusief de livestream en een maaltijdbox, welke je kunt ophalen bij El Parador in Rotterdam West. Schrijf je voor 2 maart in op de website van In Duplo. 

Interfaculty Rotterdam is een samenwerking van zeven studieverenigingen: ACE, Cedo Nulli, SHARE, FAECTOR, B&R Beurs, MAEUR en In Duplo. 

We kijken ernaar uit om je mogen verwelkomen en om samen met jou en Job Pattinasarany een heerlijke maaltijd te bereiden! 

Hartelijke groeten
Interfaculty Rotterdam

Let op: dit evenement is Engelstalig

Sluiten