Erasmus Studieverenigingendebat

Erasmus Studieverenigingendebat
Datum:  woensdag 3 maart 2021
Op 3 maart organiseert In Duplo, in samenwerking met acht andere verenigingen, het Erasmus Studieverenigingendebat!  
Zet je nu je eerste stappen op electoraal-terrein of ben je al een wat ervarenere stemmer? Wil jij meer weten over waar politieke partijen voor staan en al je vragen kunnen stellen aan jonge mensen van de kandidatenlijst? Meld je dan nu aan voor het Studieverenigingendebat!
Bij het debat zijn hoogstgeplaatste twintigers op de kandidatenlijsten van acht belangrijke politieke partijen voor de Tweede Kamerverkiezingen uitgenodigd. Zij zullen kort hun partij toelichten, vertellen wat hun partij wil betekenen voor jongeren en de samenleving in het algemeen, waarna de politici in debat gaan over stellingen die zijn toegespitst op de interesses van Rotterdamse studenten. Er zal ruim de gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.
Het evenement zal plaatsvinden op 3 maart van 20:00 tot 22:15 en wordt gehouden via Zoom. Er zijn 25 plekken voor In Duplo'ers, dus wees er snel bij! Je kan je inschrijven via de site vanaf 17:00 vandaag. Er wordt gewerkt met een 'wie het eerst komt'-systeem. Het kan zijn dat in een later stadium nog meer kaarten voor leden beschikbaar komen.  
Hopelijk tot 3 maart!
Sluiten